Enkele voorbeelden van recente realisaties

Enkele voorbeelden van recente realisaties

Voor schrijnwerkerij Davy Gevers bouwden we een visueel aantrekkelijke website waar alle projecten op maat duidelijk in de kijker gezet worden aan de hand van diverse fotogalerijen op de productpagina”s.

www.schrijnwerkerij-gevers.be

Luc heeft zich volledig toegelegd op het vernieuwen van badkamers.  Een duidelijk stappenplan in combinatie met referenties van tevreden klanten zorgen ervoor dat deze website nieuwe klanten oplevert.

www.lvbadkamerrenovatie.be

Uitgebreide fotogalerijen geven weer wat Dave Herrijgers je kan aanbieden.  Van keuken, badkamer, dressing tot totaalrenovatie.  Alles op maat en naar wens van de klant.

Het resultaat zie je op www.herrijgers-interieur.be

Een winkel waar service en persoonlijk advies in hoofdletters geschreven wordt.  Met de gebruikte kleuren brengen we de look en feel van de winkel over op de nieuwe website.  Met een link naar een bestaande webshop.

www.4-dogsandcats.be

Dit jong en dynamisch bedrijf koos resoluut voor een lay-out in de huisstijlkleuren.  Korte en krachtige teksten die zeggen wat ze doen.  Uiteraard mobielvriendelijk, net zoals al onze andere websites.

www.vloerderravelsturnhout.be

De vele foto’s van realisaties in zowel nieuwbouw, verbouwingen als renovatiewerken laten zien waarvoor je bij Bouwbedrijf Luc Soffers  uit Arendonk terecht kan.

Bekijk het resultaat op :

www.bouwbedrijflucsoffers.be

Wouters Nick sanitair & verwarming is een jong en dynamisch bedrijf.  Er werd dan ook gekozen voor een website die deze filosofie duidelijk uitstraalt.  Met een link naar de Facebookpagina van het bedrijf.  www.nickwouterssanitair.be

Een keukenbedrijf dat zich naast keukens ook gaat toeleggen op totaalrenovaties.  Dat verdient een nieuwe website.  Met de slogan “van klasse geniet je elke dag” werd er gekozen voor een stijlvolle lay-out.  www.korenorenovatie.be

Zelfbouwpakketten voor sanitair en verwarming.  Met advies.  Uitgebreide teksten maken duidelijk wat dit inhoudt.  Een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website met veel informatie.  Het resultaat zie je op www.vh-zelfbouw.be .

Uitgebreide fotogalerijen, duidelijke teksten en een lay-out in de huisstijl.  De uitgebreide website voor Francis Fijnschilders bvba is een mooi voorbeeld hoe een website er uit kan zien.  Bekijk het resultaat op www.francisfijnschilders.be

Een kmo die zich toelegt op de verkoop en installatie van aluminium ramen en deuren.  De productie in eigen huis voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen.  Potentiële klanten vinden alle informatie terug op de nieuwe website  www.aluramenendeuren.be

Voor de introductie van een nieuw merk van hondenvoer op de Belgische markt werd een informatieve website gebouwd.  Hondenliefhebbers vinden alle informatie over de producten en de filosofie van het merk op www.essentialfoods.be

Een stijlvol visitekaartje.  Dat was de opdracht.  Korte en krachtige teksten.  Uitgebreide fotogalerijen en een “over ons” pagina doe het werk.  De reacties op deze website zijn zeer positief.

www.vloerentegelwerkenlavrijssen.be

Een aannemer die unieke projecten realiseert in zowel nieuwbouw als renovatie en hierdoor zelfs gewerkt heeft in een paleis in Dohar – Qatar.

Nieuwsgierig?  Neem een kijkje op de website www.bdbouwbvba.be

Een duidelijke en overzichtelijke website die laat zien dat dit dynamische bedrijf zoveel meer doet dan enkel grondwerken.  Productpagina’s en fotogalerijen laten zien wat er allemaal mogelijk is.  Neem een kijkje op www.roefsrob.be

Een gratis en vrijblijvend voorontwerp van je nieuwe website?

Een gratis en vrijblijvend voorontwerp van je nieuwe website?

Ben jij een vakman in de Kempen?

Ben jij een vakman in de Kempen?

Ben je op zoek naar nieuwe klanten via internet? Wil je jouw bedrijf in de kijker zetten op deze website? Zodat potentiële klanten uit de omgeving jou contacteren voor hun volgende project? Neem dan contact op met Calida Marketing voor meer informatie. Bel ons nu op 0483 / 313 515.

Calida Marketing - marc@calidamarketing.be - 0483/313.515

Calida Marketing

marc@calidamarketing.be

0483/313.515